Vendégtájékoztató

Easy Star Hotel***

 

Kedves Vendégünk,

Örömmel üdvözöljük Önt az Easy Star Hotel***-ben. Összegyűjtöttük Önnek ábécé sorrendben a szolgáltatásaink és eszközök listáját, amelyeket szállodánk tud Önnek nyújtani az Ön kényelme érdekében.

ADAPTER: Ha nemzetközi csatlakozóadapterre vagy más típusú telefontöltőre van szüksége, kérjük, érdeklődjön a recepción.

ÁGYAZÁS: Az ágyneműt hetente egyszer cseréljük vendégeink számára. Igény szerint napi váltás is megoldható felár ellenében: 5 €-/csere.

ASZTALFOGLALÁS: A város számos étterme közül válogathat a recepciós csapat segítségével.

AUTÓBÉRLÉS: Budapesti tartózkodása alatt tudunk segíteni Önnek megfelelő autóbérlésben, további részletekről érdeklődjön recepciós kollégáinknál.

ATM: Szállodánk előtt található a legközelebbi bankautomata, ahol forint készpénzt is felvehet.

BABAÁGY: A szálloda kérésre ingyenes kiságyat biztosít babakáddal együtt. Kérjük, forduljon a recepciós csapathoz, ha segítségre van szüksége ezekkel a tételekkel kapcsolatban.

BEJELENTKEZÉS/ÉRKEZÉS: Az érkezés napján a szobája 14 órától készen áll. Ha korábban szeretne érkezni, és korai bejelentkezést szeretne kérni, felár fizetendő. További információért kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

CIPŐTISZTÍTÓ KÉSZLET: Cipőtisztító készlet a recepción kérésre kapható.

CSOMAGHORDÁS: kérjük, hogy érkezése előtt jelezze csomaghordási igényét számunkra.

CSOMAGSZOBA: Amennyiben szobájából kiköltözés után csomagjait a szállodában kívánja hagyni, a recepción található csomagmegőrző ingyenesen áll az Ön rendelkezésére.

DOHÁNYZÁS: Dohányozni tilos a Szálloda egész területén a magyar törvény értelmében és azon kívül a főbejárattól számított 5 méterig.

ÉBRESZTŐ SZOLGÁLTATÁS: Kérhető a recepciós kollégák segítségével.

ELEKTROMOSSÁG: Minden szoba csatlakozója 220-230 V feszültséggel működik. Ha nemzetközi csatlakozó adapterre van szüksége, forduljon a recepcióhoz.

ELVESZTETT TÁRGYAK: Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szállodával az elveszett/elfelejtett/talált tárgyakért. Ezeket a tárgyakat az utazás után három hónapig megőrizzük.

ELSŐSEGÉLY NYÚJTÁS: Elsősegély-készlet a recepción kapható.

ESERNYŐ: A Recepcióban kapható, ha szüksége van , kérjen bátran.

ÉTTEREM: A szállodának nincs saját étterme, kérjük, forduljon bizalommal a Recepciós csapathoz, hogy segítsünk Önnek megtalálni a legjobb éttermet és bárt a szálloda közelében.

FÜRDŐSZOBA FELSZERELÉS: Tükör, hajszárító, kozmetikai papír, poharak, folyékony szappan, sampon és tusfürdő, fürdőlepedők szolgálják a kényelmét a szobában. Műanyag szék kérésre elérhető.

FÜRDŐSZOBAI BEKÉSZÍTÉSEK: Extra fürdőszobai piperecikkek, pl. borotvakészlet, fogkefe, fogkrém, zuhanysapka, kozmetikai készlet, cipőszőnyeg, cipőkanál, fésű stb. a recepción ingyenesen elérhetők.

GYÓGYSZERTÁR: Kérje recepciós csapatunkat, hogy segítsenek megtalálni a legközelebbi gyógyszertárat.

HÁZIÁLLATOK/ÁLLATOK: Háziállatok nem vihetők be a szállodába.

HITELKÁRTYÁK: A következő hitelkártyákat fogadjuk el: Eurocard/MasterCard, MAESTRO, Visa, Visa Electron és American Express.

INTERNETSAROK: Az Easy Star Hotel internet sarokban számítógép és nyomtatási lehetőség áll rendelkezésre vendégeink számára.

KIJELENTKEZÉS: Kérjük, hogy a távozás napján 11:00 óráig hagyja el szobáját. Ha később szeretné elhagyni a szobát, pótdíjat kell fizetni. 18:00 óra utáni távozás esetén az egész napos szobaár kerül felszámításra. Rendelkezésre áll a csomagmegőrző, ha azt tervezi, hogy indulás előtt nálunk hagyja a csomagjait.

KÖRNYEZETVÉDELEM: Szállodánk környezeti hatását szeretnénk csökkenteni szíves segítségükkel. Abban az esetben, ha újra használni szeretné törölközőit, akasszuk fel, és nem cseréljük naponta.

KÖZLEKEDÉS: A tömegközlekedési lehetőségekről érdeklődjön a Recepciós kollégáknál, kollégáink eligazítják a legközelebbi metró/villamos/vasútállomásig, illetve jegyvásárlásban is tudnak segíteni.

LÉGKONDICIONÁLÁS / FŰTÉS: Minden vendégszobánk egyedileg szabályozható klímával és fűtéssel rendelkezik. Felhívjuk figyelmét, hogy környezetkímélő okokból minden ablakot megfelelően be kell zárni, hogy a légkondicionálás/fűtés rendszer működjön.

MÁSOLÁS ÉS NYOMTATÁS, SZKENNELÉS: Recepciós kollégáink kérésre készséggel állnak rendelkezésére az ilyen jellegű szolgáltatásokban.

MINIBÁR: A minibárt a kollégák naponta ellenőrzik és feltöltik. Fogyasztását a szobaszámlájára terheljük, amelyet kijelentkezéskor kell rendeznie.

MOSÁS / VASALÁS / VEGYTISZTÍTÁS: Mosodai szennyeszsák megtalálható a szobája gardróbjában. Ha aznapi takarításra/mosodai szolgáltatásra van szüksége, kérjük, 9:00 óráig hozza be ruháit a recepcióra, este 18 óráig készen áll. A mosodai szolgáltatás szombaton, vasárnap, munkaszüneti napokon és ünnepnapokon nem áll rendelkezésre.

ORVOS/FOGORVOS – ORVOSI SÜRGŐSSÉGI: Ha orvosi segítségre van szüksége, forduljon a recepciós kollégákoz. A Recepción van elsősegélynyújtó készletünk, és fel tudjuk venni a kapcsolatot az orvossal. Tablettákat vagy gyógyszereket, azonban nem tudunk biztosítani.

OTTHON ELFELEJTETT VALAMIT? A Recepción kérhe: fogkefe + fogkrém, borotvakészlet, varrókészlet, piperekészlet, esernyő.

PAPLAN: Extra paplanért kérjük, vegye fel a kapcsolatot a front office kollégákkal, kérése alapján szívesen bekészítjük a szobájába.

PÁRNA: Extra párnák a recepción igényelhetők. Különböző típusú párnák közül választhat.

RECEPCIÓ: Recepciónk a nap 24 órájában a hét minden napján rendelkezésre áll.

REGGELI: A svédasztalos reggeli 8:00 és 10:00 óra között várja vendégeinket. A reggelizőterem az -1. emeleten található, és a recepcióról lépcsőn keresztül érhető el.

REPÜLŐTÉR: a budapesti repülőtér a városközponttól 20 km-re található, kb. 40-60 perc autózás forgalomtól függően vagy tömegközlekedéssel. Szívesen megszervezzük Önnek a transzfert, ha segítségre van szüksége a repülőtér eléréséhez.

SZÉF/SZOBASZÉF: A széf ingyenesen elérhető a szobája gardróbjában. A zárás/nyitás részletes útmutatója a széfen található. A szálloda nem vállal felelősséget a szobákban és a hallban hagyott értékekért.

SZÉPSÉG/FODRÁSZSZALON – FODRÁSZ: Kérem, kérdezze meg a Recepciót, ha szépségvagy fodrászszalonba vagy fodrászhoz kell mennie, segítenek megtalálni az Ön számára megfelelő utat.

TAKARÍTÁS: Takarító csapatunk minden nap 15 óráig takarítja a szobákat. Ha nem szeretné, hogy a szobáját kitakarítsák, kérjük, jelölje meg a szobát „ne zavarjtáblával.

TAKARÓ: Recepciónkon extra takarók állnak rendelkezésre, igény esetén kollégáink szívesen biztosítják ezeket az Önök számára.

TAXI ÉS TRANSZFER SZOLGÁLTATÁS: Recepciós csapatunk segít Önnek megfelelő transzferszolgáltatás lefoglalásában a repülőtérre.

TELEFON: Az Easy Star Hotel telefonszáma: +36 1 321 2439 További információkért, díjakért és országkódokért forduljon a recepcióhoz. Kérésre telefont biztosítunk Vendégeink számára.

TÉRKÉP: Ha várostérképre, vagy egy bizonyos irányra, vagy a városról további információra van szüksége, kérjük, forduljon recepciós csapatunkhoz.

TISZTÁLKODÁSI SZEREK KÍNÁLATA: A recepción szájápolási és piperekészlet kérésre kapható.

TÖLTŐ: Ha otthon felejtette a telefonja töltőjét, a recepción különböző töltőket kínálunk Önnek.

TÖRÖLKÖZŐ: A törölközőket minden harmadik napon automatikusan cseréljük. A padlóra helyezett törölközőket naponta cserélik. Kérjük, segítse a környezet megóvását azzal, hogy törölközőit a törölközőszárítókra akasztja.

TV/RÁDIÓ: A TV- és rádiócsatornák a TV-műsorfüzetben találhatók.

VARRÓKÉSZLET: Varrókészlet a recepción kérésre kapható.

VÁROSNÉZŐ TÚRÁK: Városnéző túrák és privát tárlatvezetések a recepción foglalhatók.

VASALÁS: Vasaló és vasalódeszka kérésre rendelkezésre áll. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a recepción dolgozó kollégáinkkal, és örömmel visszük ezeket a tárgyakat vendégszobájába.

VÉSZHELYZET: Tűzriadó esetén azonnal hagyja el az épületet. A vészhelyzeti útvonalat az ajtón és a folyosókon táblák mutatják Önnek

VIRÁGOK: Recepciós csapatunk egy különleges esemény alkalmából egy szép virággal üdvözölheti kedvesét, kérjük érdeklődjön a Recepción.

 VÍZ: Magyarországon a csapvíz mindenhol iható, de a szobájában is találhat egy üveg ásványvizet a minibárban.

WIFI ELÉRÉS: Ingyenes vezeték nélküli internet (Wi-Fi) kapcsolat áll rendelkezésre a szállodában, valamint a nyilvános helyiségekben és a szobákban. Kollégáink szívesen segítenek a Wi-Fi beállításában az eszközein.

Kellemes tartózkodást kívánunk Önnek az Easy Star Hotel***-ben!